Karine Lalieux, Minister van Pensioenen en Maatschappelijke Integratie, belast met Personen met een beperking, Armoedebestrijding en Beliris

Meestal breng ik kerstavond in het buitenland door, maar dit jaar doe ik het natuurlijk thuis met mijn partner en onze allereerste kerstboom in 20 jaar samenleven! Een prachtige boom die ik ook heb opgepikt bij de Ferme Nos Pilifs, een aangepast arbeidsbureau dat 145 mensen met een handicap in dienst heeft. Ik ga een goede kleine maaltijd maken, maar ik doe het niet alleen voor ons tweeën. Ik doe mee aan de actie #IedereenVoedselbank: Ik zal ook koken voor twee eenzame mensen in moeilijkheden. Ik breng mijn kleine gerechten bij hen thuis op 24 december. Een paar uitwisselingen voor de deur, een glimlach onder een masker en een beetje menselijke warmte, dat is alles wat ik nodig heb om deze oudejaarsavond 2020 door te brengen.